Satt här nu på morgonen och tittade när solen röda sken steg över åsen och fick hela landskapet att glittra medan frosten sakta men säkert tinade, då slog det mig, är det redan nyår? och vad hände 2011?

Svaret? MASSOR! Mål som uppfyllts, drömmer som blivit sanna och berg som blivit bestigna. Jag tänker inte sitta här nu och berätta allt för er men jag lovar att det tog någon timme med papper och penna för att skriva ner allt jag kom på jag gjort, upplevt, lärt mig, uppnått, vilka utmaningar jag klarat av men även vilka jag inte klarat av. Varför gjorde jag nu detta då?

Först och främst för det är kul att se hur mycket man faktiskt kan hinna med på 365 dagar. Men en annan stor och viktigt del är denna med. Om jag satte ett mål för året måste jag se om jag uppnått det. Att sätta sig ner och tänka på allt man gjort kan få en att inse, wow livet bjuder på mycket och vilken kämpe, livsnjutare men också hur fantastiskt duktig man är! Kunna få känna sig stolt av alla ens prestationer, stärka på sig lite extra såhär på nyårsafton och få le. En underbar känsla. Detta är lika viktigt efter en tävling som ett tio som efter en tävlingssäsong eller tävlingsår som för ett träningsår. Var stolt över det du åstadkommit. För nu när du vet vad du har åstadkommit kan du lätt sätta upp nya mål för 2012.

Så frågan du ska ställa dig är kanske inte vad hände med 2011 utan vad tänker du göra med 2012?

Sist av allt vill jag önska alla followers, fans, kunder, klienter, samarbetspartners, ambassadörer, leverantörer, vänner, familj ett riktigt gott nytt år! Hoppas att få se er snart igen under någon av mina kommande event, träningspass eller tävlingar.