Lycka!

Lycka, en sak som många jagar på massa olika sätt, allt ifrån att uppnå ett resultat till att träffa någon man älskar. Det som är fascinerande med just lycka är vad det gör med oss när vi upplever det. Det ger oss extra energi, saker och ting verkar falla på plats och vissa saker blir inte ens lika jobbiga att göra ens.

Varför kan vi då inte ha lyckokänslan i kroppen hela tiden? Ja de hade kanske varit lite svårt med tanke på att livet i sig inte är en dans på rosor. Men kan vi då göra så vi kanske kan känna det lite oftare? enligt mig, helt klart ja!

Vad det handlar om är att se det positiva, den där lilla, lilla, lilla ljusstrimman i stunden. Fokusera sedan på den istället för allt det mörka och tråkiga, helt plötsligt kommer dagen vara en mycket gladare plats fylld med lycka. Detta gäller allt. Idag när jag skulle köra till mitt pass på Torekov Hotell så såg man hur dimman låg längst kusten. den var så tät att man inte ens såg över till Höganäs. Istället för att tänka att det var tråkigt att dimman höll på att greppa landskapet så tänkte jag, SHIT vad häftigt det ser ut. Strålande sol över en del och en tätt dimma över resten, en riktigt ball naturupplevelse som jag blev glad över att jag fick uppleva, lycka.

Sen finns det ändå stunder då det kan vara svårt att se denna strimma av ljus och man ser kanske inte alltid den direkt, men ge det lite tid och försök se vad kan vara det positiva i detta så lovar jag att till slut kommer det att dyka upp. Så tänk nu på den situation som du idag upplevde som den tuffaste och jobbigaste och försök se det positiva i den

Kommentera

Stäng meny