Mina triathlonresa har varit allt annat än smärtfritt. Solskensväder har blandats med regn och rusk, även premiären i sig präglades av regn, blåst och kallt väder. Jag kan lugnt säga att min väg hit har jag själv planerat och kämpat för. Jag har gått upp tidigt för att köra till simhallar eller för att nöta mil i skorna eller på sadeln, likväl har det varit sena kvällar, kallt vatten, precis som så många andra som kämpar inför sin premiär eller tävling.

Jag har många människor jag skulle vilja tacka för att dem hjälp mig att nå detta mål. Först ut är som många andra på Oscarsgalan säger alla vänner och familjen. Utan deras stöd, förtroende och inte minst förståelse hade detta aldrig varit möjligt! Men att rada upp alla vänner och familjemedlemmar skulle ta hela detta inlägget, så hoppas jag istället att ni alla vet vilka ni är och hur otroligt glad jag är över att ha er i mitt liv!

Sen finns det vissa jag skulle jag vilja tacka lite extra. Först ut, Laila Svensson för att du visade mig Yogan och hjälpt mig bli så otroligt mycket mer rörlig i benen. Det har gjort minuter på kilometertider och helhetstiden på tävlingen.

Janne & Nisse Åkesson för all hjälp med simträningen och för att ni stått ut med mitt morgonhumör på lördagar efter sena fredagkvällar. Utan er hade simningen varit en ren plåga om inte omöjlig att genomföra i så kallt vatten.

Jonas Colting för alla dina tips, råd och inspiration som du gett mig via våra samtal, mail och din blogg! Har lärt mig otroligt mycket som hjälpte mig under tävlingen och träningen.

Lii Schacht för hjälpen med låsningen, tankarna med löpningen men mest av allt stöd under tävlingsdagen och för att du hängde med upp till Göteborg, för att sedan stå ute i regnet både för att peppa och fota mig. Och tack för att du körde hem efteråt! Powernappen i bilen var precis vad jag behövde.

Bjäre triathlongrupp, utan er och era träningar så hade många distanspass och morgnar varit riktigt tråkiga, tack för gemenskapen och delaktigheten!

Sen finns det många fler som gett tips och varit med på träningar och stöttat och ni är lika viktiga som alla andra! Jag är otroligt tacksam för alla hjälp jag fått och hoppas att ni ska vilja vara med mig under nästa resa och mål. Vilket lopp det blir är än inte riktigt klart men att det blir fler triathlon är det ingen tvekan om!