Det ni får mig att känna, tack!

Att beröra en annan människa är något väldigt fint i mina ögon. Att jag har ett beteende och sätt som både inspirerar, motiverar och provocerar är jag väl medveten om. Jag trivs med det också. Det ger mig väldigt mycket tillbaka från dem som är i min närhet samtidigt som jag ger mycket till dem.

Men vissa dagar så får man kommentarer, får uppleva saker som rör en lite extra.

IMG_1476När jag får se personer som år in och ut lidit av skador eller åkommer, där alla dem bett om hjälp sagt det varit hopplöst. Allt från att bli fri från benhinneinflammation, till smärtande nackar, dåliga knän. Att se dem stå där, helt plötsligt inse att dem lider inte mer. När dem säger tack är det så man är redo att fälla en tår.

Likadant är det när jag får mail, samtal, sms och möter personer i vardagen som bara säger tack för att man finns där och gör just det. Inspirerar, motiverar och provocerar till tanke. Dem berättar sin historia och hur dem blivit inspirerade och motiverade till sin väg till bättre hälsa. Hur en enkel provocation från mig fått dem att nästan vilja motbevisa mig bara för att inse att fan där ligger en sanning i det han gör och säger. Deras tack bär man alltid med sig

Idag när jag satt hos frisören så frågade hon mig en sak. Är det inte jobbigt? Nej för varje gång jag får det tacken, en kommentar så är allt värt det. Det ger mig så mycket mer tillbaka än vad jag någonsin kan ge.

Att få känna den glädje, den tacksamhet som folk ger mig för det jag ger till dem är det mest givande och känslomässigt energifyllande jag kan tänka mig. Det är fantastiskt och jag är så glad att jag gör just det jag gör för jag får så mycket mer tillbaks.

Kommentera

Stäng meny