Ett bootcamp för Dig!

Även om hösten känns långt bort än så är det just där man är i planerna nu.

Med start den 5 september kommer jag tillsammans med en vän att starta en 10-veckors träning där Du har chansen att utvecklas enormt i Din styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och uthållighet.

DSC_0224

Under 10 tillfällen kommer Du att få vara med när vi i en liten grupp tillsammans tränar styrka och kondition med inspiration från militären och en mängd olika elitidrotter. Det kommer bli intensiva veckor med svett och mycket skratt.

All träning kommer ske utomhus i Falun och det kräver inga tidigare erfarenheter och är helt oberoende av fysisk form idag. Räknade däremot med 10 tuffa pass där Du kommer att få utmana Din fysik till en allt bättre form oavsett vad Ditt mål är!

Sugen på att vara med?
Skicka in din föranmälan till niclas@trainingseason.se idag!

Kommentera

Stäng meny