Nyhet – Nu erbjuder vi akupunktur!

Som vi hintade om i onsdags släpper vi idag en stor nyhet. Vi kan stolt presentera ett nytt ansikte och tjänst på Training Season. Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda den bästa helheten för våra klienter och ställer därför höga krav på de personer som jobbar med oss. Så därför är vi väldigt stolta över att ha fått Johanna och vi tänkte därför låta Johanna själv få presentera sig och vad hon ska göra hos oss

IMG_20140702_171505Hej! Jag heter Johanna Nilsson och arbetar som Akupunktör efter att ha läst en treårig utbildning enligt Traditionell kinesisk medicin. Tillsammans med Training season startar jag ett samarbete, där jag kommer att erbjuda just Akupunkturbehandlingar.

Jag är född och uppvuxen i Falun där jag nu också bor med min familj. För tillfället är jag mammaledig med min son som snart fyller ett år. Mitt intresse för helhetshälsa har vuxit sedan jag tog studenten från Friskvårdsprogrammet i Falun 2005. Och har sedan dess också utbildat mig till och arbetar som massör och spaterapeut. Nu väntar studier i basmedicin.

Som Akupunktör är jag medlem i och har patientförsäkrig genom Komplementärmedicinska Riksförbundet (KMR). Arbetar med engångsnålar och har tystnadsplikt.

Kort om Akupunktur
Akupunktur är en holistisk terapi där terapeuten arbetar utifrån patienten som helhet.
Med nålar –Akupunktur eller med tryck –Akupressur stimuleras punkter på kroppen, för att balansera flödet av Qi- vår livsenergi i meridianerna. Detta påverkar i sin tur vår kropp och vårt sinne. Regelbunden behandling kan hjälpa kroppen till självläkning.

IMG_20140702_165605

Akupunktur/ Akupressur kan lindra och hjälpa vid tex
– Spänningshuvudvärk och migrä
– Värk i muskler och leder
– Idrotts och belastningsskador
– Psykiska besvär som Stress, oro och depression
– Infertilitet, PMS och övergångsbesvär
– Matsmältningsproblem, illamående
– Neurologiska besvär
– Allergi och eksem
– Övervikt
– Rök och alkoholavvänjning
– Stärker immunförsvaret mm.

Varmt välkommen till mig på Akupunkturbehandling!
Vid frågor och tidsbokning vänligen kontakta Training Season.

Johanna Nilsson
johanna@trainingseason.se

Kommentera

Stäng meny