Därför du ska fundera två gånger innan du ger upp

Att drömma stort och lägga ribban högt är ofta inspirerande men det finns dagar då det kan vara betungande med. Det finns nästan alltid fler som säger att det är svårt, tufft, omöjligt eller att man inte kommer att klara av det än dem som tror på en.

bild tagen från http://www.thewisejobsearch.com/2013/12/never-give-up.html
bild tagen från http://www.thewisejobsearch.com/2013/12/never-give-up.html

Det kan ibland bli så tungt att man känner att man bör ger upp. Man kanske till och med ger upp. Ibland kanske det är rätt men många gånger kan det vara precis innan det stora genombrottet man kämpat för så länge så länge. Det kan vara just det där lilla sista som behövs för att man ska ta den där sista sekunden eller centimetern.

Men tänk på det som bilden bredvid. Du är kanske inte mer än ett till hugg bort från att hitta den största skatten du någonsin kommer att hitta!

Desto större målet är desto svårare kan det vara att alltid tro på det hela vägen ut, varje dag, varje minut. Men Du är kanske så nära det bara går, bara du tar ett steg till. Så fundera längre, hårt och väl innan Du väljer att kasta in handduken. För inte vill Du missa Ditt livs största skatt som på bilden ovan?

Training Season1

Kommentera

Stäng meny