bild tagen från http://thecripplegate.com/tag/spiritual-gifts/

bild tagen från http://thecripplegate.com/tag/spiritual-gifts/

Att köpa julklappar är inte alltid så lätt. Vissa personer vet exakt vad dem önskar sig medan desto fler inte har en aning. Därför tänkte vi idag bjuda på 5 julklappstips som både kan vara inspirerande, underlättande och roliga.

  1. Startbevis. Ge någon ett startbevis till en tävling, kanske inte i januari då men till en tävling som personen hinner träna ordentligt till
  2. Föreläsning. Ibland kan man behöva den där extra kicken vilket en föreläsning kan vara. Så att ge en biljett till en föreläsning kan vara riktigt motiverande!
  3. Träningspass. Ja vi älskar ju träning så klart vi tycker man ska ge bort ett träningspass, kanske tillsammans med en personlig tränare eller specialist inom något område?
  4. Trådlösa hörlurar. Vi är nog väldigt många som kan hålla med om att dem där sladdarna till hörlurarna är ofta i vägen. Så ett par bluetooth hörlurar eller proppar kan vara en väldigt uppskattad present.
  5. Träningsarmband. För en pryl- & hälsonörd så kan ett träningsarmband vara den perfekta julklappen. Speciellt om Du köper ett sådant som funkar med personen telefon.

Training Season1