När jag startade detta företaget för snart 6 år sen så trodde jag nog inte att detta var ett beslut jag skulle ens behöva fatta.

När jag startade 2009 var ambitionen inte större än att jag skulle bli ensam personlig tränare som åkte runt och hade hand om olika klienter både i naturen och på olika gymanläggningar med utgångspunkt ifrån Båstad. Den ambitionen har sedan växt och utvecklats till något mycket mer.
Jag visste tidigt att när jag flyttade till Falun att det skulle innebära förändringar men planen var att plugga i tre år och sedan flytta hem igen och fortsätta driva detta företaget. Men så är inte fallet.

IMG_3195I sommar har jag fattat ett beslut som både ger mig glädje och lite ångest, på ett bra sätt.
Jag har nu bestämt mig för att flytta till Falun på heltid, fullt ut, och därmed gör företaget det samma. Falun har varit rätt miljö för mig och Training Season att få växa i. Idag jobbar jag på ett sätt som jag inte drömde om tidigare ens. Vi utvecklas ständigt och har nu stolta medarbetare som ser till att vi blir bättre och bättre. Framtiden ser ljus ut och jag tror det är rätt beslut. Hela situationen här uppe fyller mig med glädje

Men samtidigt som jag är fylld av glädje ligger där lite ångest och gror. Jag har haft fantastiska år i Båstad med alla klienter och företag därnere. Jag har lärt mig otroligt mycket och fått erfarenheter som jag är tacksam över som hjälper mig att tänka rätt idag. Men det är just det att nu är det slut med det. Det är dags att ta nästa steg fullt ut både för mig personligen men också för företaget. Att verkligen ta en plats på den arena vi vill vara på och utvecklas i tillsammans med våra klienter och kunder.

Båstad kommer alltid personligen ligga mig varmt och hjärtat och jag kommer alltid att åka tillbaka dit men nu startar vi kampen på allvar för att lyckas och för att bli kvar i Falun på heltid. Något jag tror fullt ut och med hela mitt hjärta, för nu är vi nog i rätt miljö med fantastiska medarbetare. Nu kör vi