Nu har snart ännu ett år passerat och jag sitter här i skrivande stund och ser hur snön lägger sig på marken. Allt blir lite ljusare, lite klarare, lite renare. I alla fall till en början. Vitt och rent.

Det är just den känslan jag tar med mig idag när jag skriver mitt sista inlägg här på bloggen för iår. Det har varit ett fantastiskt år på många sätt, men hela den sammanfattningen tar vi först nästa år.
Det jag kan konstatera redan nu är att jag har legat i både med jobb, projekt och min egen träning. Jag kan inget annat än känna mig nöjd över det jag varit med och skapat, förverkligat och fått uppleva.

Lika rent, vitt och härligt som snön faller ner och nu marken går jag nu på julledighet. Nöjd, belåten och tillfreds med årets alla uppgifter. Just dem orden tycker jag alla bör ta med sig när man nu tänker vara ledig i jul.

Var nöjd, känn dig belåten och var tillfreds. För nu kan du inte göra något åt det som varit. Bara blicka framåt och njut.

God jul och Gott nytt år till er alla!
Vi ses 2014!

Bild tagen från http://www.newcastlejcs.com.au/?page_id=13

Bild tagen från http://www.newcastlejcs.com.au/?page_id=13