Regn, ösregn. Blåst, stormbyar. Sol, stekande sol. Vädrets makter är verkligen något man ska ha respekt för. Vädret kan lätt förstöra hus, vägar och allt annat vi människor byggt upp när den känner för att spela oss ett spratt. Även om dessa förhållandena är sådana vi minns är dem inte så vanliga direkt. Däremot är det desto vanligare att det bara regnar, blåser eller är riktigt varmt.

Vädret är inget vi kan styra över men som vi låter styra oss. Blåser det för mycket kan många fundera på att ställa in, än enklare blir det när det regnar med. Kanske inte så svårt att förstå med tanke på att det inte direkt ser så inbjudande ut. Men just därför är det bra att träna i det.

Ingen gillar det direkt men det är just dem passen vi minns, dem som stärker oss och får oss att orka klara av våra mål. För vad är det som säger att när du står där på startlinjen att du har dina perfekta väderförhållanden? Oddsen är större att det är just motsatsen. Regn, blåst eller varmt väder sätter oss på prov och utmanar oss. Våga träna i alla väder, kanske inte alltid det roligaste men det behövs.

Vädret är inget vi styr över och därför är det viktigt att vi tränar i alla typer av det. För att vara redo, klara av det och veta att det är inget som stoppar oss att klara av vårt mål