Att både utmana och provocera normer, det som anses vara sanningar, är vetenskaps som sägs vara huggen i sten tar kraft. Energi. Det är något jag älskar att göra, väcka tanke, reflektion. Om någon säger till mig att detta är sanningen, så vill jag veta varför, hur, på vilket sätt. Jag tar inte det bara rakt upp och ner.

Men som sagt detta tar kraft, energi, från en. Både på ett positivt och negativt sätt. För mig är det något jag ändå gör. Fastän jag vet om det. Varför?
Jo därför jag bryr mig. Om min hälsa, min familjs och vänners hälsa. Likaväl om mina klienter men även alla dem som inte är mina klienter med. Vi förtjänar alla det bästa.

Vi lever idag i ett samhälle, en värld, där marknadsföring och vinstdrivande företag får vara med, för att inte säga, bestämma vad som är sanning. Självklart till deras fördel. Gör  dem det i intresse av vår hälsa, av Din hälsa? Inte direkt.
Det första dem vill är att tjäna pengar på dig, om det sen gynnar din hälsa är det bara en bonus. Utmaningen idag är att dessa företag mer eller mindre lyckas ”köpa” och påverka de institutioner som ska stärka vår hälsa till deras fördel.

”Sanningarna” och ”vetenskapen” om dessa saker är många. Även om det tar tid, kraft och energi så kommer jag tillsammans med många andra att fortsätta. För min hälsas skull, men även för min familj, mina vänner och för din. För vi förtjänar alla den bästa hälsan och definitivt sanningen till den.