Vi människor, alla djur och växter för den delen med, är unika i sig. Ingen ser den andra exakt lika ut. Inte ens tvillingar är helt exakt identiska. Men det finns en sak som ingen, oavsett växt eller djur, är unik i och det är tid. Vi har alla exakt lika mycket tid på ett dygn. 24 timmar.

För vissa handlar dessa 24 timmarna om ren överlevnad. Att bara lyckas på tag på mat och vatten, medan för andra är det tid som går att spendera i en solstol med en kaffe i handen njutandes av solen. Men det är bara Du som bestämmer vad du gör med din tid. Ingen annan. Jag hör ofta hur folk kan beklaga sig över att dem har mycket att göra, är stressade, inte hinner, aldrig är lediga. Roliga är det är Du som valt det.
Jag lever själv ett liv med massor att göra. Jag håller på med en elitsatsning, driver två företag, är med och arbetar med en förening samtidigt som jag pluggar på heltid. Men jag har ändå tid till att vara ledig.

Nu finns det säkert någon som tänker men man har inte alltid ett val. Fel. Du har alltid ett val. Sen om du väljer att inte göra något val så är det ett val det med. Det finns inget i världen som säger att Du måste göra det du gör. Du kan skita i det och gå därifrån. Visst det får konsekvenser men det är ett val. Du, precis som alla andra, har 24 timmar på ett dygn. Inte mer, inte mindre. Vad Du väljer att göra med dem är upp till dig. Men det är alltid Din tid och Ditt val. Glöm aldrig det.