Tycker alltid det är svårt att sammanfatta ett år. Ett år går fort men är ändå en så lång tid. Under ett år händer allt från nya relationer medan andra går i graven.
Ett år kan mätas på en mängd olika sätt. Siffror, upplevelser, tid, pengar. Vilket som är viktigast är upp till var och en.

Mitt 2013 har varit ett känsloladdat år med otroligt många upplevelser och händelser.

IMG_3195

2013 blev året då jag hittade tillbaka i mitt idrottande. Det är inte eliten som lockar mig, det är mina egna gränser. Hur långt kan jag ta mig, hur mycket kan jag egentligen puscha mina gränser. En tung insikt som slog mig mitt i en tävling men samtidigt en otroligt sporre till att fortsätta träna

2013 blev också året då jag tog ett stort steg i karriären och fick börja jobba med ett elitlag. För många kanske det inte är något märkvärdigt men för mig är det ett kvitto på min kunskap och erfarenhet. Något som gör mig otroligt stolt över migsjälv.
2013 visade min kropp ännu en gång hur otrolig den är. Efter skadeproblem kommer den tillbaka och på första löpturen sätter jag personbästa med flera minuter på milen. Jag lyckades träna min kropp så väl att jag nu kan simma 1500m på 20min. Samtidigt som jag lyckades cykla min längsta distans någonsin.

2013 är inget speciellt år, men det är fyllt med speciella händelser som jag tydligt kan känna. Allt ifrån insikter om att min familj betyder otroligt mycket för mig. Hur mycket flytten till Falun verkligen har gett mig personlighetsmässigt och erfarenhetsmässigt. Detta år är nog ett av dem år som fått mig att inse mycket både om migsjälv och min omgivining.

DSC_0087till 2014 tar jag inte med mig massa siffror och resultat. För om 10år kommer jag aldrig att minnas hur stor vinsten var eller vilka resultat jag verkligen gjorde vilket år. Däremot kommer jag alltid att minnas känslan. Och det är just det som viktigast enligt mig.

För till våra känslor knyts våra minnen och det är dem som får oss att le lite extra.