Som vissa säkert märkt så kom det inget blogginlägg i helgen som det brukar göra varannan dag här. Det har sin förklaring.

Vi kan alla ha en dålig dag. En dag då allt verkar gå emot en, då det kvittar vad vi gör så går något ändå fel. Fredagen var en sådan dag. Först och främst ska jag nog börja med att säga att jag mår bra och är hel och fri från skador.

Min fredag började med att jag blir påkörd i min bil, vilket resulterade i att jag inte kunde köra till Loka Brunn för helgens uppdrag där och därmed gick miste om en hel del pengar. Men dagen fortsatte. Bara någon timme senare blir hemsidan hackad. Ni som följer mig via mail fick garanterat de konstiga inläggen som lades ut. Men när jag sitter och försöker få kontroll över hemsidan tar min surf slut på mobilen så jag inte längre göra något från där jag satt. Väl hemma hos två vänner på eftermiddagen där jag sitter och försöker ladda om kom grädden på mosen, löken på laxen. När jag ska gå och använder deras skohorn lyckas jag knäcka det så jag får platsflisor in i hälen. En kanonstart på helgen.

För dem som känner mig väl så skulle dem säkert hålla med om att jag inte är den som blir knäckt i första taget, än mindre ger upp och tycker synd om migsjälv. Men den fredagen kan jag lugnt säga att jag var knäckt. Däremot har jag sedan länge lärt mig en viktigt sak och den bär jag med mig även idag. 

Det är okej att bli knäckt men frågan är inte hur man blev det utan hur snabbt man tänker ta sig upp igen.

Svaret för min del är nu.