Alla vi på Training Season är i en spännande tid just nu. Det är en tid som är fylld med utmaningar och frågor. Men från min sida är det inga frågor om det hela, och inte heller ifrån någon som jobbar med oss. Alla våra fantastiska tränare och terapeuter vet om det. Jag vet om det och ser bara en möjlig utgång. Vi är här för stanna.

Den senaste tiden har jag fått lite positivt nervös frågor om vi tänker bli kvar. Svaret är ja, vi ska bli kvar. Vi är här för att stanna. Vi kämpar varenda dag för det och om ett år kommer vi att stå här. Kvar i Falun.
Det vi får vara med och skapa med våra klienter och aktiva är värt allt. Vi har fantastiskt roligt och vi skapar hela tiden nya kreativa lönsamma projekt och lösningar.

Jag är först ut att erkänna att vägen till att bli kvar är tuff. Det finns dem som försöker motverka oss i varenda sväng men det är också tack vare dem som vi blir än bättre. Så till alla er, fortsätt utmana oss för vi tänker lösa det oavsett vad! Vi är ett företag att räkna med. Vi är tränarna som alltid gör det lilla extra för att vi gemensamt ska nå målet. Vi är terapeuterna som alltid gör allt för att du ska komma tillbaka till banan. Vi är företaget som ser till Din helhet och vi är här för att stanna.

Vi tänker inte gå någonstans. Vi tänker bli kvar i Falun