En annan sak jag blir irriterad över när jag läste tidningen på vägen hem var detta om fettskatt, vad hände där? Ska jag beskattas för att jag väljer att äta sunt, naturligt och enligt den kosthållning som byggt människan, gjort oss hela, friska och starka?

Att livsmedelsverket inte är med i den moderna världen är något jag accepterat. Synd bara att det är våra skattepengar som ska hjälpa oss till bättre mat används för att skapa ohälsa. Men nu får dem faktiskt ge sig. Jag har en bok Livsmedelsverket och vilken annan politiker kan få låna där det står skrivet hur vår kost bryts ner och hur det påverkar vår kropp. Det är ingen tungläst eller svårläst bok. Det är en bok som används till utbildning i näringslära på grundnivå, ingen förkunskaper krävs.

Forskningen finns där och den säger emot alla våra kostråd om fett och sågar nästintill alltid raffinerade kolhydrater, tillsatser och socker vid fotknölarna. Fett är naturligt för oss. Vår hjärna består av det, våra nervtrådar är täckta av det så att signaler inte ska hoppa, det är energi för oss. Våra celler, det vi består av, behöver det för att skapa ett starkt membran, vilket är cellen skinn om man så kan kalla det. Ska människan inte längre ha ett starkt skinn?

Om vi nu ska införa skatt på något i vår mat gör det då på alla dåliga livsmedel istället, gå emot alla företag som köpt våra politiker, statliga institut och gud vet allt, och beskatta alla produkter som innehåller, tillsatser, e-nummer, konserveringsmedel och är raffinerade produkter så att folk inser hur mycket processade livsmedel dem faktiskt sätter i sig.

Kroppen älskar naturligt fet mat. Vi har levt på det sen vi utvecklades till homo sapiens. Fett är en naturlig byggsten som kroppen behöver och använder till mer än bara energi. Tänk dig bara om du inte skulle ha fett runt dina nervtrådar. Det skulle vara som att ha en elsladd bar ner till koppartrådarna, elen skulle kunna studsa fritt ganska lätt i ett rum, samma sak hade hänt i din kropp till slut.

Är det nu så att vi ska ha fettskatt så kan vi lika bra kräva skatt för rent vatten med för det är väl inget som vi människor behöver heller?