Mitt mål med min triathlonsatsning är som jag tidigare skrivit att nå toppen. Det är otroligt lång väg med många timmar i löpspår, bassängen och på vägen matandes meter, kilometer och mil. Det tar på krafter samtidigt som det ger krafter. Det är inte alltid så inspirerande, om ens roligt att stiga upp om morgonen veta att man har ett distanspass i tävlingsfart på schemat när det regnar, blåser och bara är några få plusgrader.

Man kämpar man sliter och jobbar. Låg för ett tag sen på golvet och försökte samla energi för att sticka iväg och köra ett gympass som stod på schemat. Kroppen var trött, är trött väldigt ofta. Men det krävs mer än detta för att nå toppen. Mer än träning, kost, återhämtning och uppladdning.

Det krävs material, kläder, cyklar, skor, våtdräkter etc. Listan kan bli oändlig. I slutändan kostar allt detta pengar, pengar man måste lägga ut på något man inte tjänar pengar på än. För att klara av detta så har jag tittat på  vad det är jag behöver, vad som kan hjälpa, underlätta och förbättra mina chanser att både lyckas men också ha råd med denna satsning.
Under hösten kommer jag därför att presentera nya samarbetspartners som jag knutit till mig. Allt för att optimera mina chanser att lyckas.

För i slutändan är det så att jag håller inte på med en idrott utan tre. Simning, cykling, löpning. Tre idrotter men tre olika kravprofiler, vilket också ställer tre olika krav på utrustning och material. Utöver det driver jag denna blogg, bloggar hos mat&hälsa, driver mitt egna företag Training Season. Allt detta tar tid och ska få plats på schemat under en vanlig vecka. Så visst är det bra att veta att det finns folk som hjälper en, stöttar en, kämpar med en. Inspirerar, motiverar och provocerar en framåt. Jag ska dit men ensam är inte stark, men ett team är