I närmare 10 år har vi hjälp föreningar, lag, träningsgrupper och aktiva att nå nya höjder. Genom att jobba i team ger vi allt ni behöver för ett enkelt pris. Ett pris som oftast går att finansiera eller delfinansiera via SISU och specialidrottsförbunden.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Våra team består alltid utav en styrkespecialist, uthållighetsspecialist, mentaltränare, kostrådgivare, massageteraupeter och helhetstränare. Alla våra tränare och specialister har kvalificerade utbildningar för sin roll och jobbar alltid utefter modern forskning och gedigen erfarenheten från både egna erfarenheter som elitaktiva och tränarskap.

Våra helhetstränare är dem som ser till att hela teamet jobbar åt rätt håll med varje aktiv och samtidigt är den ni har kontakt med under hela uppdragets genomförande. Våra helhetstränare har ett helhetsperspektiv på varje aktiv och ser till att alla i teamet jobbar åt rätt håll för att alla ska kunna utvecklas optimalt

Vi jobbar både i nära samarbete med nuvarande tränare och/eller med våra egna tränare direkt i den dagliga verksamheten.

Innan vi påbörjar ett nytt uppdrag, oavsett om det är en idrott vi jobbat tidigare med eller inte, gör vi ett gediget arbete för att ta fram den mest moderna fysprofilen. Detta gör vi genom egna analyser av tävlingar och matcher, genomgång av förbunds kravprofiler från distrikt upp till internationell nivå, kombinerat med modernt forskningsunderlag. Detta göra att vi får en totalt bild av vad varje idrott kräver för olika nivår.

Utefter fysprofilen som skapats väljer vi sedan ut fystester som är optimala för er idrott och nivå. Efter att all aktiva genomfört fystesterna sätter sig teamet ner tillsammans och skapar gemensamt en plan för varje aktive för den mest optimala utvecklingen

Våra lösningar går ofta att finansiera eller delfinansiera via SISU, specialidrottsförbund och andra fonder. Vi hjälper er med hela ansökningsarbetet, allt från skrivandet till inlämningen.

Kontakta oss via formuläret till vänster för upplägg- och kostnadsförslag

Tillsammans med föreningar har vi
– 1st VM-guld
– 2st SM-guld
– 2st championscup-guld
– 3st divisionsavancemang
– 1st 2:a platser i div2 Handboll