I höstas tog vi steget in på elitarenan när jag började som fystränare i IBF Faluns herrlag. Efter en otroligt lärorik säsong och en fantastiskt resa som resulterade i ett SM-guld tar vi nu nya tag med ett förnyat förtroende även hos IBF Falun denna gången med huvudansvaret som fystränare för herrarna.

Säsongen som gått har varit fantastisk! Att få vara med på träningar och allt slit. Match efter match och sedan avsluta det hela med sm-finalsresan och cirkusen i Malmö. Det är en resa jag knappt kan beskriva med ord eller ens bilder.

8ef9a498-8b70-41e5-ad23-67ce85882f11Personligen är jag otroligt glad och tacksam över att jag dels fått ett sådant förtroende på så kort tid hos både laget, ledarstaben och föreningen. Jag är samtidigt väldigt stolt över mig själv då det visar att min kunskap, erfarenhet och det sätt jag jobbar på både ger resultat och är uppskattat. En känsla och förtroende jag personligen kommer att förvalta på bästa sätt jag bara kan när resan nu börjar mot nya höjder och mål.

Planeringen är gjord och målen är satta. Nu kommer det vi älskar mest genomförandet och resan mot målet tillsammans med klienter, spelare och föreningar för att ta hem det vi siktar på. En resa om jag lovar kommer ge än mer erfarenhet och fantastiska minnen