Så imorgon är det dags. Min resa mot en svensk klassiker på under 24timmar får sin första kontroll på hur det är. Imorgon ska jag åka min första längskidstävling.

bild 2-1Tekniken är ju långt ifrån perfekt och jag önskar att jag kunde haft en riktigt dunderstark morot med tidsmål inför morgondagen. Tyvärr är inte fallet så. Det är min första tävling vilket också gör att jag har ingen aning hur min kropp riktigt kommer att reagera eller fungera. Målet är så simpelt som att gå i mål. Det bästa målet jag kan ha. Sålänge man aldrig gjort det tidigare så kan man inte sätta press på sig att klara något på en viss tid.

Imorgon kommer jag att låta kroppen göra jobbet. Glida med och bara vara. Men det är med härlig förväntas och spänning jag går in i tävlingen.

Samtidigt som det är en tävling i en ny sport för mig så har jag laddat som om inget vore annorlunda. Nästan.
Den senaste 2veckorna har jag dragit ner skarpare på kolhydraterna och även kaffet för att idag öka det lite igen och imorgonbitti få ösa i mig. Train low, race high i praktiken. Kaffet blir mitt hemliga vapen i slutet.

Men som sagt hur det går vet jag inte och målet är att ta sig i mål