jag har länge drömt om att skriva en bok själv. Riktigt där är jag inte än. Men vem vet?

Däremot så brinner jag för träning, bra kost, vila och sambandet mellan dessa tre och hur dem bygger vår hälsa. Något som min vän Anna Hallén också brinner för. Så när hon skulle skriva sin nya bok och ville ha hjälp med att skriva träningsdelen och fråga mig blev jag väldigt smickrad och glad.

9789174243185_200_lchf-for-varaktig-viktminskning_kartonnageOch nu är det äntligen dags för den att släppas! Jag har själv inte fått tag på ett ex än men jag lovar att jag tänker se till att jag blir en av dem första som får en.

MEN jag kan lova er alla att det är en bok fylld med bra mat, bra träning och mycket inspiration till hälsa och välmående. Så ska du köpa en bok i höst så köp denna. Jag menar jag är ju med i den, det kan ju inte gå fel? 😉