Jag försöker att ha läst minst en bok varannan månad, vilket brukar gå rätt bra och de tre senaste böcker jag läste har varit riktigt inspirations, idéväckande och tankeställande sådana. Jag tänkte därför dela med mig av dessa till er nedan och hoppas de kan hjälpa någon mer än mig att hitta motivationen och inspirationen att fortsätta hålla en sund och hälsosam livsstill.

Den första jag läste och läst någon gång tidigare är Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt. En bok som verkligen inspirerar oss att tänka efter varför vi har de kostråd vi har, hur det blivit som det är idag, vart vi är på väg och vad vi kan göra för att ändra på det bara genom vår kost. sen kan man inte annat än älska bilden på framsidan av boken!

Mitt andra tips är Born to run av Christopher McDougall. Detta är en bok precis som titeln säger om att vi är födda för att springa. Christopher själv fick vara med om ett äventyr som många löpare kan drömma om och fick vara med i en löptävlning men några av vår tids än icke moderniserade befolkningar där löpning är något man gör utan att tveka och älskar det fullt ut! När jag själv lästa den första gången kunde jag knappt lägga ner boken och suget efter att springa har aldrig varit större efter denna!

Tusen gånger starkare av Christina Herrström är det sista tipset jag vill ge och den fick en att verkligen att tänka till! Det är en bok om hur vi på olika sätt accepterar olika saker i olika grad beroende på kön. Den är skriven på ett sådant sätt att man verkligen kan se skillnaderna och känna hur förbannad man kan bli över att vi faktiskt i vår vardag, i vårt samhälle kan bete oss så.