För att fortsätta på kom-igång-månaden så ska vi idag snacka om misslyckande och snedsteg.

Senast så skrev jag om bl.a. att sätta upp mål, tidsgränser och göra en plan för hur man ska göra det. Men ibland händer det saker som gör att det blir som man tänkt, att man inte kan göra saker och ting när man planerat det. Tv-soffan kan känns väldigt bekväm och löpspåret långt borta och så blir man bara sittande. Efter någon dag inser man att det inte gick som tänkt, man kanske till och med är tillbaka på samma plats som när man började.

Hinder och svårigheter är något vi ständigt möter i vår vardag, ibland kan vi till och med göra att dessa hinder känns så stora att det finns ingen chans att vi kan övervinna dem utan det är lucka bra att dra sig tillbaka, sätta sig ner i soffan och erkänna sig misslyckad än en gång. FEL! Du har aldrig misslyckats eller gjort fel, du har bara tagit en annan väg för att hitta en lösning på en utmaning.

Dessa hinder som du kan stötta på är du inte först i världen med att träffa. Jag har själv stött på dem många gånger och gör det än i min vardag, vilket gör att ibland påverkas min träning med. Så hur kommer jag runt det? Dags för papper och penna igen!

Jag vill att du nu skriver alla hinder du kan tänkas stötta på och börja med att skriva ner naturkatastrofer, vulkanutbrott, jordbävningar, alla du bara kan komma på! Det kan låta konstigt men gör det, börja med att skriva ner naturkatastroferna sedan skriver du ner allt du kan komma på efter det ner till det minsta lilla hindret. Kom ihåg att inget hinder är för litet!

Så nu har du en lång fin lista med en massa hinder och nu kommer det roliga. Nu ska du komma på en lösning på alla dessa hinder. Alla hinder har en lösning och allt du ska göra är att komma på dem. Börja med att komma på lösningar på naturkatastroferna sen lovar jag att alla dem andra kommer vara lätta att lösa. Viktigt att komma ihåg är att alla hinder inte kanske kan lösas samma dag utan kanske måste man putta på träningen lite.

När du sen har kommit på en lösning till alla hinder är det bara att varje gång du stöter på det komma ihåg din lösning. Skulle du sen möta en nytt hinder som inte finns med på din lista, skriv till det och hitta en lösning, jag gör det än! Och min lista är lång, löjligt lång men den funkar!

Vil du ha mer hjälp för att komma igång glöm inte bort att du får 15% rabatt denna månaden ut. så ring 0707 – 91 35 00 eller maila mig på niclas@trainingseason.se