en vecka som ensamstående tvåbarnspappa… Nu förstår jag så mycket bättre när mina klienter och föräldrar säger att det inte finns tid, energi eller utrymme. I en vecka hade jag mina kusiner här. Körning, matlagning, sova, röja, träna, laga bra mat, fixa, jobba och inte glömma le.

Att ens krafter var låga när dagen är inget jag måste förklara för alla i denna situationen men jag har respekt för er! Planering och prioritering är något jag gör varje vecka, men detta var galet! Det var mer än en gång man var tvungen att prioritera dem före en själv. Kom aldrig iväg på mina distanspass på varken cykeln eller i löpskorna för man kunde ju inte lämna dem själva.

Att träning blir svårare än man har barn har jag alltid trott och förutsatt när jag tränar folk men att det skulle vara så tufft var jag nog inte ens beredd på.

Planera och prioritera är det enda jag kan säga. Med planering lyckades jag ändå nästan med mitt mål för veckan. Kosten hade dem inte så mycket val för det jag lagade serverades. Men att komma iväg på träning var desto svårare. Till alla er föräldrar där ute så säger jag bara köp en TRX, det perfekta träningsredskapet. Min TRX räddade mig mer än en gång under veckan så jag kunde få lite träning. Förutom att TRX är grym i sig kan man få en helkroppsgenomkörare på under 15min om man bara vill, tyvärr är väl konditionsträningen lite svårare.
Men även det går att lösa!  Var och badade med tjejerna och passade då på att simträna medan dem låg i spåret bredvid och busade med badleksakerna.

Jag förstår och har full respekt för alla föräldrar oavsett om det är en, två tre eller flerbarnsföräldrar, ensamstående eller inte. Det tar tid och kraft med barn men det går! Att träna för hälsans skull är sin sak och det går, kan jag lyckas min första vecka så klarar Du det med. Maten är det Du som bestämmer över så det behöver aldrig bli ett problem även om det blir lite trötta ibland. ett glas mjölk slår läsk vilken dag som helst och ger en lite extra boost.