Hur man ska äta och vad man ska äta är två vanliga frågor men många bröder och systrar som jag ofta får frågor kring.

”om jag tränar såhär, hur ska jag äta”  ”Detta är väl något som är bra”  
”behöver jag äta detta”   ”vad är bäst om man vill….” 

Det man måste tänka på är att kost handlar om en helhet. Vi kan inte bara titta på kolhydrater, fetter eller proteiner. Vi måste titta på allt samtidigt. Därför kommer nästa vecka handla om just kost. Hur man ska äta, vad att undvika, vad som alltid är bra och hur det verkligen fungerar.

Totalt kommer det att bli 4 st inlägg där jag försökt vara så beskrivande och lättförståelig som det bara går. Det du som läsare måste ha med dig redan från första inlägget är att kost handlar om en helhet. Första inlägget är bara en del av helheten. Det är när förmodligen först när du läst alla fyra inläggen som många delar kommer att falla på plats.

Men har du frågor under resans gång är det alltid fritt fram att fråga