Nu är det fredag igen och vilken vecka jag haft! Massa roligt som hänt, massa spännande nya möten, nya samarbeten och event diskuterade och till viss del har vissa redan börjat planeras med. Träningen sen har gått  riktigt bra med, vilket är sjukt kul och att sova är inga problem direkt när man kört så maxat en hel dag + två träningspass på det. Men jag är inte heller något undantag för någon av grundpelarna för hälsa. denna gången tänker jag först och främst på vila.

Vila är något som vissa behöver mycket av medan andra behöver lite mindre men alla behöver det. Varför vi behöver vila är något som de flesta av oss kan rabbla upp en rad olika anledningar till men tyvärr är nog de flesta av oss inte proffs på att göra det även om vi vet anledningarna till varför. Men på vilka sätt man kan vila?

Nummer ett som jag gillar allra mest, stäng av all elektronik. Det kan låta enkelt och som om det inte kommer hjälpa ett skit men tro mig det gör det! Vi är ständigt uppkopplade, tillgängliga och informerade. Stäng av allt och se hur mycket skönare en dag kan bli

När du nu stängt av allt gå ut i naturen, ut i skogen eller ta en promenad längst stranden. Naturen har en grymt skön kraft som kan ge otroligt mycket bara man låter sig få sjunka in i dess omgivning.

Om du nu inte vill vara utan civilisationen så finns det ens plats som är sjukt avkopplande och det är ett spa. Span är oftast skapa på ett sådant sätt att man kan inte annat än bli lugnt där och det lugnet man får du man ligger i en pool och bara njuter är sjukt vilosam för alla sinnen så i helgen unna dig lite extra vila utöver din sömn du får om natten