Får ofta frågan hur jag alltid hinner laga bra och rätt mat. Svaret är det gör jag inte. I alla fall inte laga den. Tiden är knapp ibland och det är oftast då vi alla lät slänger i oss något mindre bra eller kanske något vi rent av ser som onyttigt.

Svaret för min del på den frågan blev en shake på naturliga, goda, riktigt råvaror. Inget pulver eller hokus pokus. Only the real deal. Tänkte dela med mig av det receptet till er idag. Det tar max 10min att göra och då har du en nyttig, mättande och god shake att ta med dig. Mått är inget jag är bra på så fråga inte över hur många cl, dl, gram eller liknande det ska vara för det vet inte ens jag. Gå på känsla.

Receptet i sig:
Banan
Ägg
Creme Fraische
Vispgrädde
Avokado
(ev. om man vill lite bär)

Gör såhär. Lägg i äggen först sedan bananerna och avokadon (ev. bär om du vill ha i det med). Fylls sedan på med vispgrädde tills du fyllt på så mycket att bär, frukt och grönsaker är täckta. Ta en mixer och blanda tills allt är en flytande massa. Nu lär nivån ha sjunkit lite i shaker. Fylld då på med creme frasiche tills du får en önskad mängd.

Självklart kan du ta andra grönsaker istället för bär eller avokadon. Detta är min powerdrink när jag inte har tid och den kan jag stå mig länge på!