Under gårdagen var det många som både skrev och fråga oss om vi hade hört talas om och vad vi trodde om den nya frysvästen som ska hjälpa en att gå ner i vikt. För er som missat det hittar ni inslaget här.

frysafrysa kopiaNär Niclas såg klippet och läste tillhörande artikel sa han såhär:
iskallJa alltså det är ju synd att vi ska vrida och vända på så mycket fakta alltid men i princips kan det funka men det är inte för att västen är något mirakel utan för att frysakroppen som jag alltid brukar säga är jävligt smart. Om vi börjar frysa krävs energi för att få upp temperaturen igen. Alltså desto kallare vi blir desto mer energi behövs för att vi ska bli varma igen. Dem säger också just detta i inslaget när dem säger att man kan sänka temperaturen i ett rum med. När det sen kommer till att brunt fett skulle fungera som någon kamin är jag mer tveksam. Fett är fett, däremot är fett kalorier som vi kan använda i våra energiutvinnande processer i våra celler. Så om man vill vrida det som dem gjort absolut, men sanningen är nog lite mer annorlunda där egentligen.

Det vi konstaterade här på Training Season är att det finns många sätt att försöka få personer att gå ner i vikt men sålänge man bara går ner och inte förstår eller lär sig vad som krävs för att behålla sin nya vikt kommer man bara att gå upp igen. Träning och balanserad naturlig kost är fortsatt den väg vi kommer att hjälpa våra klienter att gå