Igårkväll genomfördes Dalarnas idrottsgala för första gången och Niclas var på plats tillsammans med IBF Falun som var nominerade till årets lag.
Läs vad DT.se skrev om galan här och hör Niclas egna ord nedan

Det är egentligen så att jag kan inte vara något annat än glad och stolt över att få vara med i ett sådant fantastiskt lag. Att få vara med och planera, genomföra och se hur vi alla kämpar varenda träning och match för att vinna. För att se hur vi gång på gång väcker den där outtröttliga hungern och hur ögon svartnar i törst på att ta hem nästa titel är fantastiskt.
IMG_1234När vi sedan som lag enligt mig får grädden på moset och får utmärkelser för just våra prestationer på en gala så kan det inte vara något annat än roligt. Visst det är inte idrottsgalan i Stockholm men det var verkligen vår gala, alla idrottares i dalarnas egna gala, och det kändes.

Det finns otroligt många idrottare överallt som sällan får den där stora stunden i rampljuset, eller ens får sina prestationer uppmärksammade då andra skiner större i media. Att få vara med på dalarnas idrottsgala tycker jag var fantastiskt kul och jag hoppas verkligen att jag ska få chansen att vara med fler gånger!

Niclas Mårtensson1