Sommaren och tennisveckorna här i Båstad är helt klart mycket speciella. För mig innebär dem att ta hand om klienter från hela Sverige men även världen. Det blir många träningspass och massagebehandlingar. Förutom att jag får lära mycket nytt om hur man arbetar med just träning, massage och hälsa på andra platser så märker och får jag även höra en sak.

Skillnaden i hur noggrann jag är som tränare till skillnad mot många andra tränare.

För mig är just noggrannheten A & O i övningar och träningen. Att slarva med tekniken innebär bara risker eller att man inte får de resultat man önskar och tränar för.
Tekniken i alla övningar är inte där för att göra saker tyngre, tvärtom. Tekniken är där för att hjälpa oss, stärka oss och mest av allt skydda oss från att bli skadade.

En tränare som slavar med tekniken, inte hjälper sina klienter rätt med tekniken, är ingen bra tränare i mina ögon. Vi behöver alla stöd när vi tränar på olika sätt. Även vi som tränar mycket själv behöver det. Någon som kan se på vår teknik i det vi gör, kan hjälpa oss, rätta oss.

Jag blir själv väldigt glad och stolt över mig själv när mina klienter ger mig just beröm om dessa saker. Min noggrannhet, mina kunskaper och färdigheter. Det stärker mig att vilja bli än bättre och skickligare. Vilket är något alla tränare bör sträva efter. För vi är aldrig fullärda. Det finns alltid saker som kan bli bättre