Att vara som kejsaren i sina nya kläder vill man ju helst undvika när det är träning och tävling. Därför presenterar jag stolt idag Sportshopen i Båstad som ny samarbetspartner som också kommer hjälpa mig lösa just detta problem.

Johan som driver Sportshopen i Båstad är otroligt duktig på kläder och sportartiklar. När man tävlar och tränar så vill man lägga fullt fokus på just det. Man vill inte störas av kläder som sitter konstigt, eller få skav av sakerna. Likaså vill man ju veta att den utrustning man har verkligen håller för än. Johan tar tidigare hjälp mig med detta och är glad att kunna räkna med han i min satsning nu där kraven just på detta är stora.

När jag tävlar vill jag ju inte börja känna hur kläderna börjar skava eller att skorna faller sönder. Johan har minst sagt i mina ögon ett öga för just detta och det gäller för alla han och hans anställda bemöter i sin butik, via telefon eller mail. Servicen är alltid personlig och finns det inte hemma har jag aldrig varit med att det varit några problem att ta hem sakerna.

Kan som sagt lugnt säga att det känns skönt att ha med mig Johan och Sportshopen i Båstad på denna resan!