Att jobba med helhet när det kommer till träning och ta ansvar för hur våra klienters upplägg är både med styrka- & uthållighet, kost och återhämtning har gjort att vi har varit med och sett otroliga mål uppnås. Nu vill vi göra det med än fler och på ett annorlunda sätt.

DSC_0327Med start i vår kommer vi att starta träningsgrupper med inriktning på löpning och cykling. Vi tänker ta med oss allt som vi gör när vi är personliga tränare. Vi ska träna Dig i grupp men med fokus på varje individ fullt ut. Du kommer att få ett personligt upplägg där vi fortsatt tar ett helhetsansvar när det kommer till styrke- & uthållighetsträning, kost och återhämtning.

Gruppen kommer att bestå av personer som Du som vill uppnå ett mål, t.ex. genomföra en tävling. En miljö där Ni alla inspirerar och motiverar varandra samtidigt som Du får nya träningskamrater där Ni kan diskutera träning och upplägg, genomföra träningspass tillsammans men också veta att Ni får det bästa för att just Du ska uppnå Ditt mål.

Du kommer att få ut personlig träning i grupp där vi träffar minst en gång per månad där Du får en teorilektion i tränings- och tävlingslära så att Du är helt förbered för Dina mål. Under det teoripasset diskuterar vi även kommande träningsperiod för varje individ i gruppen. Teorin följs sedan upp av ett gemensamt pass där vi ser till att få er att prestera optimalt.

Mer info kommer inom kort så häng med här på bloggen!

Training Season1