En bild säger mer än tusen ord – men vilka ord?
Ja det kanske inte alltid är det lättaste att få fram därför är det viktigt för mig att få jobba mer personer som vet just hur man får fram just dem orden.

Jag håller personlig på med en sport där jag konstant är i rörelse och att påstå att det jag arbetar med skulle vara något annat vore bara en lögn. Detta gör att för att få fram just rätt tusen ord från en bild gäller det att ha en skicklig fotograf som förstår en och kan lyckas med just det. För att inte tala om att fixa till dem där skönhetsfelen.

logotype

Kim på Pappakim kan just detta och är därför ett självklart val för mig som samarbetspartner. Kim kommer att hjälpa mig under våren att fånga triathlon från ett perspektiv som visar min känsla i sporten men också i de event och föreläsningar som Training Season arrangerar.

Hittills har Kim hjälpt oss fotografera profilbilderna till alla bloggare på tränar.se och resultatet talar helt klart för sig själv! Ett självklart val till Dig som behöver en skicklig fotograf!