Jag har idag många spännande uppdrag. Uppdrag som utvecklar mig på många plan, som individ, tränare, kunskaps- och erfarenhetsmässigt. Något jag är personligen väldigt glad och stolt över.

8ef9a498-8b70-41e5-ad23-67ce85882f11Däremot har jag aldrig jobbat med elitlag tidigare, har jobbat med personer som tränar och är elitidrottare men aldrig ett helt lag. Något jag nu kommer att få göra.
I veckan har det nu blivit helt klart att jag kommer att gå in i IBF Faluns herrlag som bl.a. assisterande fystränare, massör samt sjukvårdare på matcher.

Har tidigare som sagt jobbat med både lag och elitaktiva men aldrig ett helt lag, vilket ska bli fantastiskt roligt och en grym erfarenhet att ha med sig vidare framåt. Att sedan få jobba med svenska mästarna i innebandy, min egen hjärtesport, gör ju bara saken bättre.