Ligger på rummet på hotellet nu i Karlstad. Har precis varit nere och tittat på tävlingsområdet och kan bara säga SHIT VA BALLT! Jag kommer imorgon växla mellan grenarna inne i lövberg lillas arena och banan i sig verkar sjukt rolig!

Varit en lång resa upp men allt var värt det bara för att bli så taggad man är nu för tävlingen. Årets sista triathlontävling för min del som är planerad. Vaden verkar vara med mig, kroppen känns bra och energin är på topp. Fick nöjet att träffa tävlingsledaren ikväll med och pratade lite krigshistorier av honom, fick lite inside tips till simningen och cyklingen.

Det är första året Karlstad Triathlon körs och det är fulltecknat, 300 triathleter anmälda och förhoppningsvis startande. Har en vän med mig upp som kommer vara med imorgon och ta massa bilder. Förhoppningsvis laddar jag upp dem redan imorgonkväll på väg hem i bilen, bara täckningen håller.

Men nu ska jag ladda det sista, äta en god middag, koppla av och fokusera på allt annat än tävlingen för all kraft ska ut imorgon. Sista chansen iår att sätta personbästa på det hela!