På lördag är det dags! Första steget i min upptrappning till en ironman. Ironman-tävlingen är än långt borta man Vättern runt är en del i min upptrappning till det. Det första delmålet i resan till det stora målet.

Vättern runt är 30mil på cykel, en distans som är längre än det jag sedan ska köra men klarar jag av detta vet jag att jag klarar av 18mil. Däremot får jag tyvärr inte köra med min egen cykel på Vättern runt då jag har en tempocykel och måste ha en racer. Men tack vare en fantastiskt samarbetspartner som alltid levererar med högsta kvalité och ett starkt kundfokus så är detta inget problem.

bildDet är denna skönheten som ska ta mig runt Vättern, en minst sagt fantastiskt cykel. Det är en ren njutning att cykla med den. Cyklar är en dyr historia i många lägen. Min egen cykel har jag spenderat mycket pengar på och att lägga än mer pengar på en helt ny cykel är inte roligt. Men tack vare Bikepro så är detta löst. Det var aldrig en diskussion ens utan jag fick en likvärdig cykel och kan nu se fram emot en god tur runt Vättern. För nu är det bara jag som sätter stopp för resultatet, materialet kan jag inte skylla något på.