När en vän skrev till mig igår att hon hade sett ett nytt bantingsmedel trodde jag aldrig att jag skulle få se något såhär galet. Ta det aldrig och jag ska förklara varför. Men först se videon nedan

Spola in i till 1,35 och se hur snabbt detta ämne reagerar. En sådan blixtreaktion kan bli riktigt farlig om du tagit druckit detta ämne med för lite vätska. Sen nästa fråga jag ställer mig är hur resten av tarmen och magsyrorna reagerar på att du har skapat en kemisk bulle i din mage på några sekunder. Ditt hormonsystem har redan börjat producera hormoner för att bearbeta den mat du stoppat i dig.

Vidare så säger dem själva i videon, vilket är helt sant, att EFSA, har godkänt det. Inget som förvånar då dem utgår ifrån regeln att en kemikalie måste bevisas farlig innan den INTE får användas i livsmedelsprodukter. Noga att notera är att glucamannan som är den aktiva substansen inte är godkänt i USA och i Canada avråder med folk från att ta den just av den risk jag skrev ovanstående stycke.

Sista som skrämmer mig mest är faktiskt energi i sig. Vår kropp behöver energi. Något denna produkt ser till att vi INTE får då den tar upp all energi den kan. Ämnet i sig har säkert en mättnadsgräns men tills den är nådd rycker allt med. Vilket betyder att du lär kunna komma i en ganska ond cirkel.
Ingen energi så blir vi trötta, när vi är trötta stoppar vi lättare i oss mer energi. Cirkeln är ett faktum.

Ja började med det i rubriken och jag säger det igen. Stoppa aldrig i dig detta!