Tålamod är en mänsklig naturtillgång som börjar bli ett minne bott

I ett samhälle där varje sekund kan värderas i pengar. Där varje sekund sysslolös kan anses vara bortkastad. Där pengar och resultat är A och O. Det är just där tålamodet blir ett minne blott. Det är dit vi är påväg idag.

En hets där vi ska ha den perfekta kroppen, där vi ska vara förmögna både i pengar, privatliv, resor, upplevelser, arbete och själsligt.
Vi kan inte vänta en sekund till på det vi vill ha, ska ha, behöver. Vi låter oss dikteras över att springa genom varje dag för att hinna med och uppnå så mycket som möjligt bara för att vara säkra på att vi ska hinna med att uppleva morgondagen. Men vad hände med dagen? Denna dagen? Idag!

Tiden kommer alltid att fortsätta att gå. Dagar kommer bli gårdagar och morgondagen blir alltid till nuet. Men det är hur vi väljer att ta hand om nuet som definierar vår tid.
Tänk om Du bara skulle ha haft lite mer tålamod imorse, skulle du haft en lugnare dag då?
Tänk om Du skulle ha sagt hej till en person på gatan idag, skulle du le lite extra då?
Tänk om Du faktiskt skulle njuta av den resa Din träning håller på att ta med Dig på?
Tänk om Du skulle våga spendera lite mer tid på din mat, skulle du vara mindre sjuk då?

Tålamod är en mänsklig naturtillgång och Du styr över din. Allt måste inte ske här och nu. Vissa saker kan ske imorgon med. Låt det få ta tid, låt det få ha lite tålamod så ska du se att solen lyser än lite bättre redan nästa sekund