Så var det måndag igen. fem tunga dagar med arbete och krav tills det är fredag igen och livet som bara existerar på helgen kan ta vid.

Vi är nog några av dem få som kanske är lyckligt lottade med att få jobba med det vi älskar så mycket som vi gör här på Training Season. Men fastän vi vet om detta så har vi ändå svårt att förstå varför man väljer att se det negativa i sitt jobb framför allt annat?
Titta på Facebook idag. Idag är dagen då många klagar, suckar och stönar över att det är måndag och man måste tillbaka till jobbet. Så fort det är fredag däremot så byts ångests, klagomålen och suckarna ut mot TGIF. Thank god it’s friday.

Vi kan villig erkänna att ja vi jobbar med det vi älskar men även vi har dåliga dagar på jobbet då saker och ting känns lite tyngre, lite jobbigare. Likväl har vi delar av vårt jobb som vi tycker är mindre roliga. Men hur hade det varit om vi fokuserade på det hela tiden istället för det roliga. Att när vi får en klient suckade och stönade för vi nu visste att vi kanske skulle behöva sitta ner vid en dator och skriva ett träningsprogram eller analysera ett test? Vad hade vi förmedlat för känsla och engagemang till vår klient? Till våra medarbetare? Till vår omgivning?

Du har valt jobbet för att något i det jobbet förmodligen var något du tyckte om eller kanske till och med älskade. Låt det fylla din dag och hela dig istället för det som är tråkigt