Sommaren går snabbt och även om bloggen varit tyst är det allt annat än vad det varit ute i verksamheten.

Niclas har varit i Båstad under sommaren och tagit hand om alla våra härliga klienter därnere. Våra föreningar har tränat på. Det har blivit klart med ny personal som snart kommer att få presentera sig. Nya samarbeten har börjat gro där flera parter inom olika områden nu samlas för en större och bättre helhet.

DSC_0057Men det är inte bara våra klienter och kunder som vi tagit hand om. Vi har även tagit hand om hela företag och fattat ett avgörande beslut som Niclas kommer att få berätta mer om inom kort då det ligger honom närmast hjärtat.

Men nu börjar vår vardag på allvar igen. Vi är tillbaka efter alla varma dagar på olika orter och samlas nu i Falun igen för en fantastisk höst där mycket spännande kommer att ske. Nu vaknar bloggen igen med nya inlägg måndag, onsdagar och fredagar. Vi kommer bli fler som bloggar här, både olika personer men  Training Seasons egen röst kommer att födas. Vår facebooksida kommer att fyllas med spännande nyheter, tips om träning, kost, återhämtning och hälsa.

Så allt som finns kvar nu är bara att säga välkomna tillbaka och välkomna till en spännande höst med massa spännande nyheter och inspirerande inlägg!