Jag är mycket för det mentala. Jag arbetar själv mycket med mentalträning både för träning, tävling men även för prestationen i vardagen.

Jag har under mitt liv genomgått två kriser, en värre än den andra. Min första hade jag när jag som 15åring satsade allt på skolan, styrketräning och innebandyn. Jag satsade så hårt och kunde inte äta så mycket som jag behövde. Jag fick vad man kallar för muskeluttröttning. Min kropp började mer eller mindre äta upp sigsjälv för att bygga upp sig själv.
Andra kriser, och den värsta jag haft, var efter att en rad händelser i mitt liv gick åt skogen och en krisande ekonomi blev för mycket och jag gick in i en depression.

Båda dessa kriser förändrade mitt liv på olika sätt och det är precis denna resa kommer handla om. Förändring och det mentala.

IMG_0580

Under några få varma dagar i augusti planerar jag tillsammans med två vänner att arrangera en cykelresa till förmån av psykisk hälsa & ohälsa. Under resans gång kommer vi stanna på olika orter och föreläsa om just psykisk hälsa & ohälsa, vad det innebär, hur det kan visa sig men också vad vi kan göra för att påverka och träna det.

Under resan kommer Du också ha möjlighet att få cykla med, antingen en etapp eller hela vägen. Med längst vägen kommer jag, mina två vänner och många fler sluta upp för att visa vårt stöd.

Resans rut är nästan klar. Vi tittar för fullt efter lokaler på de orter vi kommer stanna på men redan nu kan DU anmäla ditt intresse för denna fantastiska resa.
För mer info och göra en intresseanmälan, maila till niclas@trainingseason.se

Jag hoppas få se Dig och alla andra längst denna resans gång!