I höstas startade vi en tjänst som riktade sig mot spa-anläggningar. En tjänst som slog så väl ut att vi på bara några månader var helt fullbokade. Nu är vi redo att ta nästa steg. 

När vi inledde denna tjänst hade en två syften. Dels att underlätta en för spa-anläggningar som fick lägga mycket tid på att jaga folk som vill jobba men också att ge massageteraupeter bättre förutsättningar att jobba med garanterad betalning.

Bild tagen från http://celektklinik.se/massage/

Bild tagen från http://celektklinik.se/massage/

Att det sedan skulle gå så bra som det gjorde tror jag varken jag eller Malin räknade med direkt. Men vi fick tidigt höra att spateraupeter och hudteraupter hade också varit helt fantastiskt om vi hade.
Men vi är främst ett innovativt prestationsföretag och det höll vi fast vid. Länge. Men nu har vi tänkt och funderat länge och väl och bestämt att det är dags för spa-tjänstens nästa steg.
I och med det så kommer vi att bl.a. börja jobba mer med spateraupeter och hudteraupeter för att dels möta våra spa-anläggningar många förfrågningar. Men främst för att fortsätta vara innovativt i det vi gör och då är spa- och hudteraupter ett naturligt steg i den innovation vi nu tänker göra.

i och med detta så söker vi därför dig som är spa- och/eller hudteraupeter med rätt utbildning och kvalifikationer och vill jobba med oss.
hör gärna av dig till malin.n@trainingseason.se så berättar Malin gärna mer

Niclas Mårtensson