Här på Training Season tror vi på samverkan mellan olika parter oavsett om det är föreningar, företag eller utbildningsverksamheter. Detta är just en fråga som Olof jobbar mycket med hos oss.

En av våra störta sådana projekt är vårt trainee program. Idag kan vi hitta många personer som har utbildning inom träning men ingen praktiskt erfarenhet, vilket alla som jobbar i fältet vet behövs. I verkligheten har man inte timmar på sig att slå upp saker i böcker eller stå och fundera på vilken teori som är rätt. Där handlar det om att nästan omedvetet redan veta hur man tänker, hur man ska agera för att få en aktiv mer motiverad och än viktigare vilket omhändertagande som gäller och hur det ska utföras när någon skadar sig.

Det kan låta självklart. Man har ju läst om det och gjort det på sina klasskamrater i skolan. Men i verkligheten handlar dem om en halv sekund sen måste man vara igång och halvvägs klar ibland.

Vår trainee program går ut på att just ge våra trainees den möjligheten att få lära sig allt detta genom att få gå bredvid en av våra topptränare i ett år och på det sättet utbilda sig och få stöd i hur vi som tränare bör tänka, agera och vad som är viktig kunskap i det verkliga tränarlivet med 20 aktiva runtomkring sig.
Som trainee hos oss för Du möjlighet att se hur våra bästa tränare agerar, planerar och lägger upp träningsplaneringar och pass individuellt för varje aktiv vi har hand om. Du får även möjligheten att träna på hur ett effektivt akut omhändertagande går till.
Vi vill ge våra trainees den bästa utbildningen och ge verktyg vi anser en tränar bör ha. Detta gör vi via internutbildningar och genom att köpa in rätt verktyg och visa dem hur dem hjälper oss att bli än bättre på att ta hand och träna våra aktiva

Är Du sugen på att vara med? Vill Du också få den praktiska erfarenheten att kunna bli än bättre och se hur skolböcker kommer till liv?

Maila oss på info@trainingseason.se och berätta varför du ska få denna fantastiska möjlighet!