Idag ger vi ordet till Malin som är ansvarig för våra massageteraupeter som ska förklara lite mer kring vårt samarbete med en rad olika spa-anläggningar

Det hela började med att vi ville få in oss massörer på fler timmar än vad vi hade för tillfället. Våra tränare hade fullt upp med massagen behövde en boost.
Det var då vi valde att göra en satsning mot spa-anläggningar för att underlätta med deras personalutmaningar. Ett stort problem som de flesta spa anläggningar har runt om i landet är att hitta personal.

Bild tagen från http://celektklinik.se/massage/

Bild tagen från http://celektklinik.se/massage/

De som jobbar inom denna bransch vet att det är svårt att få en tillsvidare anställning eller att det inte finns någon timgarant vilket kan leda till att man blir uppringd dagen innan eller samma dag och får besked att man inte har några behandlingar inbokade vilket resulterar till förlorad inkomst, vilket kan leda till att terapeuter söker sig vidare. Som i sin tur leder till personal brist för anläggningarna. Lite av ett moment 22

Vi kontaktade ett fåtal utvalda anläggningar och förklarade att med oss skulle deras arbete underlättas med att hitta personal som kan komma in och arbeta. Vilket de kommer att spara tid och pengar på. Med vår lösning skulle de endast behöva kontakta en person som skulle lösa problemet åt dem så de kan lägga sin energi på annat.

Vi hade dock ett krav och det var att vi skulle vara garanterade arbete som en försäkring för våra massörer när vi väl blivit bokade.
Vi började med detta i september och fick napp rätt snabbt av de olika anläggningarna och de tyckte att det var en bra lösning på deras personal problem. Efter en månad började allt rulla på och timmarna började strömma in från anläggningarna. De blev väldigt uppskattat av anläggningarna och vi blev snabbt fullbokade och vi insåg snabbt att vi behövde utöka med fler terapeuter.

Vi är väldigt stolta över våra terapeuter som gör ett fantastiskt jobb på de olika anläggningarna, och vi är tacksamma för den positiva responsen vi har fått anläggningarna. Vi är väldig tacksamma till våra massörer som väljer att arbeta för oss.

Malin Nyström