Vissa dagar passar vissa bilder in bättre än andra. Idag är en sådan dag. De senaste dagarna här i Falun har varit minst sagt omväxlande vädermässigt, precis som i stora delar av landet.
Vi fick alla lite smak på sommaren med höga temperaturer bara för att se dem försvinna bort igen in i något grått höstruskväder. Så sent som i helgen satt jag på cykeln när det började snöa. Man undrar vart värmen tog vägen.

Bild tagen från http://memegenerator.net/instance/45116815

Bild tagen från http://memegenerator.net/instance/45116815

Idag är ingen bättre mot de senaste dagarna. Det regnar, är grått och knappt över 10+ om ens det. Så när jag såg denna bilden till höger kan jag säga att jag skrattade högt. Ja det är vårväder igen, solen försvann och det är inte varmt. Men att köra till gymmet för att springa på löpband, gå på löpband eller cykla? Kom igen! Ja det regnar kanske lite och det är inte sommarvärme, bara att ta på sig istället och ut och springa, gå eller cykla. Visst du kommer att bli blöt och lite kall med men det stärker dig bara.

Om inte annat kan du ju fundera på hur det låter. Nej det regnar idag så jag KÖR till gymmet för att SPRINGA på ett löpband. Hittar många fel i den meningen. Väder och vind är något vi måste leva med så ta dig lite i kragen, slå dig lite lätt i huvudet och tänkt om. Klä sedan på dig ordentligt och stick och träna. Du kommer ju inte direkt alltid att få tävla i strålande solsken och perfekt värme